miércoles, 2 de mayo de 2007

Anticonceptius, si us plau

Diumenge passat, dia 31 d’abril naixia la segona filla dels Prínceps d’Astúries. Independentment de si un és monàrquic o no s’ha de reconèixer la noticiabilitat del fet. El problema, des del meu punt de vista, arriba quan el tema es sobreexplota fins a l’avorriment.

No és que els mitjans hagin informat simplement del fet i dels quatre detalls més importants. No, s’han dedicat a fer molt més que això. Fa un mes que es feia un seguiment de l’embaràs de la Letizia (fins el punt de que el fet de que faltés un mes era notícia!). I ara portem tres dies de bombardeig informatiu sobre el tema. De fet, ha arribat un punt que passen dues coses: la primera és que una altra vegada es tornen a diluir els marges entre la premsa “seriosa” (si se la vol anomenar així) i la del cor o rosa.

La segona és que sabem més coses de l’arribada al món de la petita Sofía que del nostre propi naixement, o del del nostre germà/na o nebot/da. És una mica trist, i més quan la cobertura diària que rep s’equipara o supera altres esdeveniments de relleu internacional.




No hay comentarios: